Weekend tandarts Rotterdam

Weekend Tandarts Rotterdam staat klaar!

Spoed Tandarts Rotterdam staat 7 dagen per week voor u klaar. Wij zijn dus ook een weekenddienst tandarts! De spoedpraktijken zijn als een van de weinigen in Rotterdam open voor spoed. Daarnaast zijn onze praktijken goed bereikbaar en tot laat in de avond open. Zit u met een spoedgeval en kan u alleen ’s avonds of in weekend? Weekend tandarts Rotterdam gezocht? Bij ons bent u aan het juiste adres. Voor welke spoedgevallen u precies bij ons terecht kan voor een spoedbehandeling kunt u kijken op de pagina spoed tandarts rotterdam.

Spoeddienst Tandarts voor ongevallen

Wij hebben gemerkt dat vooral in het weekend en de avonduren het soms erg druk kan zijn. We krijgen nogal wat patiënten binnen waar een kies afgebroken is of waar zelfs meerdere tanden patiënten afgebroken zijn. Gelukkig beschikt de weekend tandarts Rotterdam over een deskundig team. We staan voor u klaar om uw gebit met spoed vakkundig te herstellen. We raden wel aan de afgebroken tanden of de afgebroken kies mee te nemen tijdens het bezoek. Ons team kan de afgebroken tand of kies gebruiken voor het herstellen van uw gebit. Dit kan u bovendien mogelijk schelen in de kosten.

Nooddienst Tandarts Rotterdam

Bij geval van hoge nood proberen wij altijd voor u klaar te staan. Natuurlijk hanteren wij een wie het eerst komt, wie het eerst maalt principe. Toch kan het zijn dat er een patiënt met acute nood binnenkomt vanwege een ernstig ongeval.  Wij vragen dan ook begrip in geval dat u iets langer zou moeten wachten om de patiënt wie acute hulp nodig heeft. In de regel gebeurd het gelukkig nauwelijks tot niet maar onze tandarts nooddienst is er om iedere patiënt zo goed mogelijk te helpen. U kunt ons dus zien als een eerste hulp tandarts bij tandarts spoedgevallen.

Wanneer is er sprake van spoed?

Het kan voorkomen dat u nog graag snel de tandarts zou willen bezoeken, ook al betreft dit geen acute spoed. Zo is het bijvoorbeeld fijn om toch nog even naar dat gaatje te laten kijken voordat je een lange vakantie gepland hebt of gaat reizen. Bovendien is het erg vervelend als er een stukje van uw tand is afgebroken op de dag voor een belangrijk gesprek (sollicitatie of misschien wel een date).

In Rotterdam beschikken wij over meerdere locaties in Rotterdam centrum en in Middelland.  U kunt voor dit soort tandheelkundige kwesties ook terecht bij de weekenddienst tandarts Rotterdam. Wij zijn een inlooptandarts, maar toch is het belangrijk om eerst even te bellen voor dit soort behandelingen. Het kan dus zijn dat patiënten die echte spoedhulp vereisen eventueel voorrang krijgen bij extreme pijn of (na)bloedingen.