Nood tandarts Rotterdam

Noodtandarts Rotterdam is De spoed tandarts dienst in Rotterdam. U kunt altijd snel terecht in 1 van onze tandartspraktijken. Wij staan altijd voor u klaar!

Nood tandarts Rotterdam

Nood tandarts Rotterdam staat ook in geval van echt nood voor u klaar. Op onze tandartspraktijken zijn altijd deskundige tandartsen aanwezig die goed met noodgevallen om kunnen omgaan. Deze tandartsen zijn in Nederland afgestudeerd en ons team beschikt ook over o.a kaakchirurgen en ander vakbekwaam personeel welke elk ongeval per direct kunnen behandelen.

Avond en nacht tandarts Rotterdam

Wij zijn van de vroege uren tot laat in de avond geopend, en hebben bovendien altijd een tandarts stand-by staan voor tandarts spoedgevallen in de nacht. Indien er niet direct wordt opgenomen zal er altijd zo spoedig mogelijk worden teruggebeld. Het team van spoed tandarts Rotterdam zet eerst elke patiënt op 1 en deze wordt dan direct geholpen in geval van nood.

Nood tandarts Rotterdam staat ook altijd klaar voor speciale noodgevallen en richt zich daarnaast ook op kinderen en patiënten met angst voor de tandarts. Wij hebben een vast team en wij leveren ook de juiste nazorg die sommige behandelingen vereisen. Wij zijn persoonlijk betrokken bij onze patiënten!

Kindertandarts en angstpatiënten

Voor kinderen hebben wij onze tandartspraktijken aangenaam ingericht met oog op vermaak tijdens het wachten. Daarnaast zijn onze tandartsen zeer kindvriendelijk en ook opgeleid hoe met kinderen om te gaan.  Ook voor angstpatienten hebben we speciale aandacht. Wij kunnen bijna altijd pijnloze behandelingen uitvoeren en zelfs ook met narcose werken mocht dit echt nodig zijn.

Indien er niet echt sprake is van een tandarts noodgeval, of eerst meer informatie wilt opvragen kunt u altijd bellen met 010 3037876. Wij zijn u graag van dienst!